Kuvagalleria

Seuran jäsenten ottamia kuvia löytyy täältä, napsauta linkkiä niin siirryt ko. henkilön kuvagalleriaan, josta löydät paljon kuvia.

Seuralla ei ole omia riisitakameroita vaan jokainen jäsen itse vastaa kameran käytöstä ja asettamisesta maastoon. Maanomistajalta tulee pyytää lupa kameran laittamiseen. Seuralla ei ole yleislupaa kameroiden asentamiseen metsästysalueelle tai muuallekaan.

Huom. koska Mye.fi sivuston levytila on rajallinen, päivitetään tänne harvakseltaan kuvia, mutta jokainen jäsen voi ilmoittaa hallitukselle oman kuvagalleriansa osoitteen johon sitten täältä laitetaan linkki. Muistathan pyytää luvan myös kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä kuvan julkaisemiseen.

Alla lista nyt tiedossa olevat seuran jäsenten kuvagallerialinkit sekä ”Kaatokuvia” sivu, jossa on tänne MYE sivustolle tallennettuja seuran jäsenten kaatokuvia.

Sivulla ”Riistakameran kuvia” on kuvia seuran sekä jäsenten riistakameroista sekä muutama videoleike. (Ei juurikaan päivitetä, mutta jos sinulla on kuvia joita haluaisit julkaistavan täällä eikä sinulla ole omaa kuvagalleriaa niin voit lähettää kuvia pj:lle, joka lisää niitä tänne)

Satunnaisia parhaimpia kuvia jaetaan myös s-postilla ja whatsapp viesteillä. Mikäli haluat päästä mukaan jakelulistoille niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin tai ilmoita s-postiosoite ja/tai kännykkänumerosi (myös WhatsApp tulee asentaa jos haluat sen kautta viestejä/kuvia) seuraavassa kokouksessa. Vastaavasti mikäli et halua kuvia tai viestejä, niin ilmoita jollekin hallituksen jäsenelle siitä.